Digital Baneguide

Grenaa Golfbane ligger i det naturskønne Kolindsund og langs hovedvej 16. Det er en velanlagt 18-hullers parkbane, som er blandt de bedste på Djursland.

Derudover er der en 12-hullers Pay&Play par-3-bane, hvor alle, golfere såvel som ikke golfere, er velkommen. Der er driving range og træningsområde til indspil og put.

I klubhuset er der også sekretariat samt omklædnings- og badefaciliteter.

Digital Baneguide

I klubhuset er der også sekretariat samt omklædnings- og badefaciliteter.

Print selv baneguide

Download vores baneguide som PDF og print den hjemmefra. Baneguiden kan også købes i klubhuset.

Print selv baneguide

Baneoversigt