Klaus Degn Andersen

Årets anden Hole in One i Grenaa Golfklub.

Under en privat runde var Klaus Degn Andersen, så heldig at få Hole in One, på hul 11, ude i Grenaa Golfklub 2. pinsedag mandag den 1. juni.

Det var årets 1. sommerdag med fuld sol. Klaus´s flotte slag blev overværet af hans medspillere; Claus Behrens, Michael Julian Hansen og Jesper Løhr. Klaus sendte et fint slag afsted fra teested 53, med et 9-jern, på hul 11, bolden ramte green og trillede i hul.

Traditionen tro fik Klaus overrakt en flaske whisky fra Klubben, sponsoreret af ”Vin & Golf” – og en RAY-BAN SOLBRILLE sponsoreret af “Torvets Optik i Grenaa”, det blev fejret inde i Golfcaféen, som også kaldes hul 19.

På behørig vis bliver det registreret i klubben og i Dansk Golf Union.

Klubben ønsker Klaus tillykke med det fantastiske resultat.