Golfcafeen

Grenaa Golfcafé er mere end bare golf! Selvom caféen er en integreret del af klubhuset er den Åben for alle. Caféen har en smuk udsigt over golfbanen og er det perfekte sted at nyde en forfriskning hvad enten det er frokost, aftensmad eller blot en kop kaffe.

Atmosfæren er hyggelig både ude og inde og personalet er altid klar til at servicere vores gæster også selvom du ikke spiller golf!

Selskaber

Leder du efter et sted at holde et større arrangement kan vi også klare det. Ligesom caféen har vores festlokale en skøn panoramaudsigt over golfbanen og er en separat del af klubhuset så du og dine gæster kan sidde uforstyrret.

Vi tilbyder bland andet:

• Fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Bryllup
  • Barnedåb
  • Receptioner
  • Og meget andet.

Kontakt Caféen

Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud.

Vores køkken tilbyder desuden mad ud af huset til alle arrangementer.

Susanne Sodemann

Selskaber

Vi tilbyder bland andet:

• Fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Bryllup
  • Barnedåb
  • Receptioner
  • Og meget andet.

Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud.

Vores køkken tilbyder desuden mad ud af huset til alle arrangementer.

Susanne Sodemann