Åbent hus d. 6. april, 4. maj og 25. maj

Hvis du er en af dem, der skeler nysgerrigt til golfbanen, når du kører eller går forbi, så vil vi opfordre dig til at gøre lidt mere end bare at kigge.

Den 6. april, 4. og 25. maj holder Grenaa Golfklub åbent hus.

Program for dagen:

• Du skal møde kl.14.00
  • Modtagelse i Golfcaféen
  • Program for dagen gennemgås
  • Fremvisning af hul 1 – 3
  • Lidt øvelse i golfsving på Driving range
  • Tilbage i golfcaféen, information om medlemstilbud, til en lille forfriskning
  • Efter ca. 1½ time, tak fordi I kom!

Frit fremmøde med godt humør!

Prøvemedlemskab

I Grenaa Golfklub tilbyder vi i år:

• Prøvemedlemskab til kr. 500,- (kr. 250,- junior) over en tre måneders periode.
  • Et prøvemedlemskab gælder 3 måneder, og køber du herefter et halv års medlemskab, gælder det helt frem til næste sommer. Du får altså forårskontingentet 2020 med i købet.

Start den 8. april, 6. maj eller 27. maj.

Et prøvemedlemskab omfatter:

• Fælles træning hver mandag med instruktion af træner Arild Townhill
  • Lån af udstyr til rådighed
  • Gratis spil på par-3 banen
  • Begyndermatcher hver torsdag
  • Afslutningsmatch for begyndere i september
  • Fri brug af bolde på Driving Range (boldnøgle)
  • Hygge og socialt samvær med andre medlemmer

Det er sundt at spille golf!

Det tager ca. 3½ - 4½ timer at gå en golfrunde på 18 huller, og det svarer til omkring 11 kilometers gang.

En runde golf giver en samlet forbrænding på omkring 2.000 kcal og har desuden en god effekt på både hjerte, kredsløb og kolesterol.

Imens man spiller, er man slet ikke klar over, hvor meget man har gået. Det er som at ”slå to fluer med et smæk”! Man har det sjovt, og man får motion!

Man indgår i et socialt fællesskab på tværs af alle aldre, køn og færdigheder, og der er altid noget sjovt at snakke om bagefter over en bid brød, en kop kaffe eller en læskende drik.

Golf er både fysisk og mental velvære, og så er det for alle aldersgrupper!

Åbent hus d. 6. april, 4. maj og 25. maj

Den 6. april, 4. og 25. maj holder Grenaa Golfklub åbent hus.

Program for dagen:

• Du skal møde kl.14.00
  • Modtagelse i Golfcaféen
  • Program for dagen gennemgås
  • Fremvisning af hul 1 – 3
  • Lidt øvelse i golfsving på Driving range
  • Tilbage i golfcaféen, information om medlemstilbud, til en lille forfriskning
  • Efter ca. 1½ time, tak fordi I kom!

Frit fremmøde med godt humør!

Prøvemedlemskab

I Grenaa Golfklub tilbyder vi i år:

Start den 8. april, 6. maj eller 27. maj.

Et prøvemedlemskab omfatter:

• Fælles træning hver mandag med instruktion af træner Arild Townhill
  • Lån af udstyr til rådighed
  • Gratis spil på par-3 banen
  • Begyndermatcher hver torsdag
  • Afslutningsmatch for begyndere i september
  • Fri brug af bolde på Driving Range (boldnøgle)
  • Hygge og socialt samvær med andre medlemmer

Det er sundt at spille golf!

Golf er både fysisk og mental velvære, og så er det for alle aldersgrupper!