GRENAA GOLFKLUB

Digital Baneguide

Banen I det gamle Kolindsund og på Grenaas gamle losseplads langs hovedvej 15, ligger Grenaa Golfbane. Golfbanen består dels af en velanlagt 18-hullers golfbane, som er blandt de bedste på Djursland, med tilhørende driving range, træningsområde til kort spil og til put, og af en 12 hullers Pay & Play Par-3 bane hvor alle, golfere som ikke golfere er velkommen og midt i det hele ligger Klubhuset med store panoramavinduer hvor der er en meget smuk udsigt til flere af banens huller og træningsområde. Plads til ca. 130 gæster, og i forbindelse med cafeen er der en stor delvis overdækket terrasse. I klubhuset findes der desuden sekretariat samt omklædnings- og badefaciliteter.

Digital Baneguide