Digital Baneguide

Banen i det gamle Kolindsund og på Grenaas gamle losseplads langs hovedvej 15, ligger Grenaa Golfbane.

Golfbanen består dels af en velanlagt 18-hullers golfbane, som er blandt de bedste på Djursland, med tilhørende driving range, træningsområde til kort spil og til put, og af en 12 hullers Pay & Play Par-3 bane hvor alle, golfere som ikke golfere er velkommen.

I klubhuset findes der desuden sekretariat samt omklædnings- og badefaciliteter.

Digital Baneguide

Print selv baneguide

Download vores baneguide som PDF og print den hjemmefra. Baneguiden kan også købes i klubhuset.

Print selv baneguide

Baneoversigt