Onsdagsherrerne

KLUBBER I KLUBBEN

Velkommen hos Onsdagsherrerne

Nye spillere om onsdagen

Som nybegynder har man nok ofte den fornemmelse at ‘jeg er ikke god nok’ til at spille sammen med alle disse onsdagsspillere. Det er nok en helt naturlig fornemmelse, men det bliver den ikke mere rigtig af !

Alle er gode nok, og det er her om onsdagen man finder nye golfkammerater, lærer de andre medlemmer og klubben at kende, og får sin ‘golfopdragelse’ – på godt og ondt.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan du kommer igang, og ikke har nogen at spille med, så mød op til “spærretiden” kl. 15.00 og udvalget vil hjælpe dig i gang – eller ring til et af udvalgsmedlemmerne.

Kom bare ud af busken – det er sjovt at spille onsdagsgolf !

Onsdagsherrerne er en klub i klubben. Når du er medlem af Grenaa Golfklub er du født medlem af onsdagsherrerne – hvis du altså er en mand på 18 år eller derover. Du skal ikke foretage dig noget aktivt i forhold til at blive optaget i klubben.

Du er allerede medlem – Velkommen i klubben.

Hver onsdag spiller vi en stableford turnering, hvor spillerne selv registrerer sig i bogen der ligger på hylden i forhallen, betaler turneringsfee på kr. 20.- (eller for hele sæsonen kr. 400.-). Beløbet betales på mobilepay nr ; 25608874 (Henrik Hjarsen). I nødstilfælde kan man betale via den dertil indrettede pose, og posen skal afleveres i brevsprækken til kontoret (ikke i greenfee boxen). Man spiller turneringen med en eller flere makkere, og sluttelig skriver man sin score på samme seddel hvor man registrerer sig. Man kan gå ud, når man vil på dagen, men scorekort skal være afleveret inden solnedgang, for at tælle med.

Efter solnedgang eller senest fredag aften optælles resultaterne i rækkerne A, B og C og resultaterne offentliggøres på opslagstavlen i forhallen. I hver række er der præmier i forhold til antallet af spillere i rækken. Helt præcist een præmie pr. syv spillere.

Et par gange i løbet af sæsonen afholdes der periodeafslutninger, forår og efterår. Ved disse lejligheder sker der som regel noget specielt. Der er næsten altid gunstart sidst på eftermiddagen, og spilleformen kan variere fra gang til gang. Efter spillet spiser vi sammen i caféen, og der uddeles præmier.

Ordinære spilledage

Sæson 2021 forløber som følger: Vi spiller, som vi plejer om onsdagen, og der kan spilles hele dagen. Dog må vi indskærpe, at i den blokerede tid, er det kun for betalende spillere der er indstillet på at gå ud med forskellige makkere. Den første ordinære spilledag, og hermed menes tællende spilledag er onsdag den 24. marts og den sidst tællende spilledag er onsdag den 29. september.

Udvalget

Onsdag den 30. juni 2021
Forårsafslutning. Gunstart kl. 16:30

Lørdag den 2. oktober 2021