Greenfee-aftaler

Følgende klubber deltager i greenfee-aftale 2018.
Green-fee pris Kr. 200,- for fuldgyldige medlemmer af nedenstående klubber.
Aftalen gælder alle dage.
Aftalerne er gældende for perioden 01.04. til 31.10.

• Aabybro Golfklub
  • Give Golfklub
  • Hammel Golfklub
  • Kalø Golfklub
  • Lemvig Golfklub
  • Randers Golfklub
  • Rold Skov Golfklub
  • Skive Golfklub
  • Tange Sø Golfklub
  • Viborg Golfklub*
  • Markusminde Golf Club
  • Nordvestjysk Golfklub

Øvrige klubber – pris iht. gældende prisliste – kr. 400,- i Grenaa Golfklub.

Alle rabataftaler gælder ikke flexmedlemmer.

*Ved spil på Viborg Golfbane betales ½ Green fee af Grenaa Golfklubs medlemmer.

Golfringen

Fritspils-aftale 2019 mellem

• Grenaa Golfklub
  • Hobro Golfklub
  • Markusminde Golfklub
  • Mariager Fjord Golfklub
  • Randers Fjord Golfklub

Hvis du er fuldtids medlem af en af ovennævnte golfklubber, kan du nu frit spille lige så mange runder, du har lyst til, på banerne. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning, som vi har etableret.
Du kan allerede nu sikre dig medlemskab af den nye ordning ved at sende en mail til din hjemmeklub med angivelse af dit DGU nummer.

Pris pr. deltager Kr. 800,- oveni den gældende kontingentsats (gælder kun fuldtidsmedlemmer).

Medlemmet modtager et bagskilt, og kan herefter spille gratis på ovennævnte baner.

Rettigheder:
Golfringen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers bane, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Se hele aftalen klik her

Golfhæftet

Grenaa Golfklub er med i samarbejdet med Golfhæftet (hele ugen)

Golfhæftet giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på mere end 950 golfbaner i Danmark (ca 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien en gang på hver bane/år.

Du betaler kun 450.- for Golfhæftet, hvilket betyder at du allerede efter 2-3 runder sparer penge. Du booker tid eller besøger den golfklub du vil spille præcis som sædvanligt. På golfbanen viser du Golfhæftet-kortet og spiller derefter til halv greenfee.

Mere info om Golfhæftet klik her

Pris kr. 450,- i engangsbetaling. (pris kr. 400,- hvis købes i sekretariatet ved Anne)

Greenfee-aftaler

Følgende klubber deltager i greenfee-aftale 2018.
Green-fee pris Kr. 200,- for fuldgyldige medlemmer af nedenstående klubber.
Aftalen gælder alle dage.
Aftalerne er gældende for perioden 01.04. til 31.10.

• Aabybro Golfklub
  • Give Golfklub
  • Hammel Golfklub
  • Kalø Golfklub
  • Lemvig Golfklub
  • Randers Golfklub
  • Rold Skov Golfklub
  • Skive Golfklub
  • Tange Sø Golfklub
  • Viborg Golfklub*
  • Markusminde Golf Club
  • Nordvestjysk Golfklub

Øvrige klubber – pris iht. gældende prisliste – kr. 400,- i Grenaa Golfklub.

Alle rabataftaler gælder ikke flexmedlemmer.

*Ved spil på Viborg Golfbane betales ½ Green fee af Grenaa Golfklubs medlemmer.

Golfringen

Fritspils-aftale 2019 mellem

• Grenaa Golfklub
  • Hobro Golfklub