Medlemmers gæster

Fuldtids-medlemmer af Grenaa Golfklub er velkommen til at medtage gæster på banen.

Gæsterne skal naturligvis have DGU kort eller være medlem af en EGA- eller USGA-godkendt klub.

Gæstebilletter til voksne. Greenfee kr. 200,-

Rabatten gælder, når medlemmet går i samme bold, som sin(e) gæst(er), og styres via Golfbox ved bekræftelse af tiden og betaling.
Der skal reserveres tider i Golfbox, og gæsten skal bekræfte sin tid i Golfbox. Og ved betaling ændres greenfee til gæstepris.

Gæsteprisen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Gæstebilletter til juniorer.
Samme koncept som til voksne. Juniorer spiller altid til halv pris.

Fredagsgolf

Fredagsgolf med ven eller kollega.

Grenaa Golfklub tilbyder klubbens etablerede golfspillere mulighed for at tage en bekendt med på en runde på vores 18 hullers bane.

Det er gratis.

Forudsætningerne er:

• At golfrunden gennemføres fredag efter kl. 13.00.
  • At den bekendte, ikke er registreret golfspiller.
  • At man ikke tager den samme ikkegolfspiller med mere end tre gange.
  • At man går en to-bold, samt overholder golfetiketten med hensyn til at lukke igennem.

Så ønsker vi jer god fornøjelse med at introducere golfsporten for en i jeres omgangskreds.

Greenfee-aftaler

Følgende klubber deltager i greenfee-aftale 2019.
Green-fee pris Kr. 200,- for fuldgyldige medlemmer af nedenstående klubber.
Aftalen gælder alle dage.
Aftalerne er gældende for perioden 01.04. til 31.10.

• Aabybro Golfklub
  • Give Golfklub
  • Hammel Golfklub
  • Kalø Golfklub
  • Lemvig Golfklub
  • Randers Golfklub
  • Rold Skov Golfklub
  • Skive Golfklub
  • Tange Sø Golfklub
  • Viborg Golfklub
  • Nordvestjysk Golfklub

Øvrige klubber – pris iht. gældende prisliste – kr. 300,- i Grenaa Golfklub.

Alle rabataftaler gælder ikke flexmedlemmer.

Golfringen

Fritspils-aftale 2019 mellem

• Ebeltoft Golfklub
  • Grenaa Golfklub
  • Hobro Golfklub
  • Markusminde Golfklub
  • Mariager Fjord Golfklub
  • Mollerup Golf Club
  • Norddjurs Golfklub
  • Randers Fjord Golfklub

Hvis du er fuldtids medlem af en af ovennævnte golfklubber, kan du nu frit spille lige så mange runder, du har lyst til, på banerne. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning, som vi har etableret.
Du kan allerede nu sikre dig medlemskab af den nye ordning ved at sende en mail til din hjemmeklub med angivelse af dit DGU nummer.

Pris pr. deltager Kr. 800,- oveni den gældende kontingentsats (gælder kun fuldtidsmedlemmer).

Medlemmet modtager et bagskilt, og kan herefter spille gratis på ovennævnte baner.

Rettigheder:
Golfringen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers bane, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Se hele aftalen klik her

NB. Gældende for klubmedlemmer som er medlem af en golfklub under Golfringen, men som ikke har indløst Golfringskort tilbydes gældende dagspris, dog maksimalt kr. 250,-

Golfhæftet

Grenaa Golfklub er med i samarbejdet med Golfhæftet (hele ugen)

Golfhæftet giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på mere end 950 golfbaner i Danmark (ca 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien en gang på hver bane/år.

Du betaler kun 450.- for Golfhæftet, hvilket betyder at du allerede efter 2-3 runder sparer penge. Du booker tid eller besøger den golfklub du vil spille præcis som sædvanligt. På golfbanen viser du Golfhæftet-kortet og spiller derefter til halv greenfee.

Mere info om Golfhæftet klik her

Pris kr. 450,- i engangsbetaling. (pris kr. 400,- hvis købes i sekretariatet ved Anne)

Bestil Golfhæftet