Medlemmers gæster

Fuldtids-medlemmer af Grenaa Golfklub er velkommen til at medtage gæster på banen.

Gæsterne skal naturligvis have DGU kort eller være medlem af en EGA- eller USGA-godkendt klub.

Gæstebilletter til voksne. Greenfee kr. 200,-

Rabatten gælder, når medlemmet går i samme bold, som sin(e) gæst(er), og styres via Golfbox ved bekræftelse af tiden og betaling.
Der skal reserveres tider i Golfbox, og gæsten skal bekræfte sin tid i Golfbox. Og ved betaling ændres greenfee til gæstepris.

Gæsteprisen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Gæstebilletter til juniorer.
Samme koncept som til voksne. Juniorer spiller altid til halv pris.

Fredagsgolf

Fredagsgolf med ven eller kollega.

Grenaa Golfklub tilbyder klubbens etablerede golfspillere mulighed for at tage en bekendt med på en runde på vores 18 hullers bane.

Det er gratis.

Forudsætningerne er:

• At golfrunden gennemføres fredag efter kl. 13.00.
  • At den bekendte, ikke er registreret golfspiller.
  • At man ikke tager den samme ikkegolfspiller med mere end tre gange.
  • At man går en to-bold, samt overholder golfetiketten med hensyn til at lukke igennem.

Så ønsker vi jer god fornøjelse med at introducere golfsporten for en i jeres omgangskreds.

Greenfee-aftaler

Følgende klubber deltager i greenfee-aftale 2020.
Green-fee pris Kr. 200,- for fuldgyldige medlemmer af nedenstående klubber.
Aftalen gælder alle dage.
Aftalerne er gældende for perioden 01.04. til 31.10.

• Aabybro Golfklub
  • Ebeltoft Golfklub (*)
  • Give Golfklub
  • Hammel Golfklub
  • Ikast Tullamore Golf Club
  • Kalø Golfklub
  • Lemvig Golfklub
  • Markusminde Golf Club
  • Mollerup Golf Club (*)
  • Norddjurs Golfklub (*)
  • Nordvestjysk Golfklub
  • Randers Fjord Golfklub
  • Randers Golfklub
  • Rold Skov Golfklub
  • Skive Golfklub
  • Søhøjlandet Golf (*)
  • Tange Sø Golfklub
  • Viborg Golfklub

(*) Green-fee pris Kr. 250,-

Øvrige klubber – pris iht. gældende prisliste – kr. 300,- i Grenaa Golfklub.

Alle rabataftaler gælder ikke flexmedlemmer.

Mer'Golf

Mer’Golf er en fritspilsaftale mellem følgende golfklubber:

• Ebeltoft Golf Club
• Grenaa Golfklub
• Mollerup Golfklub
• Norddjurs Golfklub
• Søhøjlandet Golf

For et tillæg på 800 kr. til dit fuldtidskontingent i din egen golfklub, kan du være med i Mer’Golf.

Som medlem af Mer’Golf kan du spille på de nævnte baner i perioden 15.3. – 14.11. (Sommersæson)

I perioden 15.11. – 14.3. (Vintersæson) kan du spille mod merbetaling på 100 kr. pr. runde til den enkelte klub.

Mer’Golf medlemskabet skal købes i din hjemmeklub. Medlemskabet er personligt og kan ikke lånes af eller til andre. Misbrug vil betyde øjeblikkelig eksklusion efter karensreglerne - for begge parter.

Medlemskabet er først gyldigt, når din betaling er registeret i sekretariatet, og du efterfølgende har modtaget en mail som bekræftelse.

Se hele aftalen klik her

Golfhæftet

Grenaa Golfklub er med i samarbejdet med Golfhæftet (hele ugen)

Golfhæftet giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på mere end 950 golfbaner i Danmark (ca 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien en gang på hver bane/år.

Du betaler kun 450.- for Golfhæftet, hvilket betyder at du allerede efter 2-3 runder sparer penge. Du booker tid eller besøger den golfklub du vil spille præcis som sædvanligt. På golfbanen viser du Golfhæftet-kortet og spiller derefter til halv greenfee.

Mere info om Golfhæftet klik her

Pris kr. 450,- i engangsbetaling. (pris kr. 400,- hvis købes i sekretariatet ved Anne)

Bestil Golfhæftet