Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne er en klub i klubben. Når du er medlem af Grenaa Golfklub, er du født medlem af Tirsdagsdamerne – hvis du altså er en dame på 18 år eller derover. Du skal ikke foretage dig noget aktivt i forhold til at blive optaget i klubben.

DU ER ALLEREDE MEDLEM – VELKOMMEN I KLUBBEN.

Hver tirsdag spiller vi en stableford turnering, hvor spillerne selv registrerer sig i bogen, der ligger på hylden i forhallen, betaler turneringsfee på kr. 20,- pr. gang (eller for hele sæsonen kr. 300,-) i en af de brune greenfee kuverter. Husk at påføre navn på kuverten, som afleveres i scorekort-brevsprækken.

Man kan gå ud når man vil på dagen, men vi opfordrer til at være social og komme til fællesstart henholdsvis kl. 08.30 og kl. 15.30-15.52 (du skal være der 15 min. før) hvor der i forvejen er blokeret for alle andre spillere end Tirsdagsdamer, så behøver du ikke selv at booke tid. Umiddelbart før disse tidspunkter (ca. 15 min) trækker vi lod om holdinddelingen, så lærer du nye kvinder at kende ved at spille med dem.

Efter hver match optælles resultaterne. Vi spiller i 2 lige store rækker (efter handicap) ved mere end 10 spillere og resultaterne offentliggøres på opslagstavlen i forhallen. Der er præmier i forhold til antal af spillere, helt præcist én præmie for 5 – 9 – 12 og 14 spillere. Går du 9 huller, udløser det en præmie ved mere end 4 spillere. Præmier er gavekort til cafeen/pro-shoppen og kan afhentes i cafeen dagen efter hver match.

Der spilles stableford og 4-6 gange i løbet af sommeren slagspil for spillere under 28.6 i handicap. Der vil også være matcher, hvor vi spiller tættest på flaget på hul 4.

Handicap regulering vil kun ske ved venskabsmatcher og Pink Cup. Hvis du ønsker at spille EDS skal, du selv huske at udfylde et ekstra scorekort og få din markør til at godkende. Markør skal være over 18 år og medlem af en golfklub.

Gerda Madsen, formand
gmadsen@outlook.dk

Gitte Jespersen, sekretær
Gitte.fritz@gmail.com

Kirsten Jørgensen, kasserer og web
kirstenwj@grenaas.net

Benedikte Ellehauge, Pink Cup ansvarlig
benedikteellehauge@gmail.com

Susanne Rebsdorf
rebsdorf@post.tele.dk

NYE SPILLERE OM TIRSDAGEN.

Som nybegynder har man nok ofte den fornemmelse ”jeg er ikke god nok” til at spille sammen med alle disse tirsdagsspillere. Det er nok en helt naturlig fornemmelse, men det bliver den ikke mere rigtig af!

Alle er gode nok og det er her om tirsdagen man finder nye golfkammerater, lærer de andre medlemmer og klubben at kende og får sin ”golfopdragelse” på godt og ondt. Hvis du er lidt usikker på hvordan du kommer i gang og ikke har nogen at spille med, så mød op til spærretiden og du vil blive hjulpet i gang.

Bare kom ud af busken – det er sjovt at spille tirsdagsgolf.

Kommende arrangementer i 2019

Hej alle tirsdagsdamer !

Igen i år arrangerer vi en golftur for alle, både morgen- og eftermiddagsdamer, der har lyst til at spille på et par gode baner “udenbys”.
Turen går til Viborg Golfklub lørdag den 4. maj 2019.
Stedet og prisen kender vi til opstartkaffen - og der finder vi også ud af hvordan vi kan køre sammen.

SÆSONKALENDER 2019

Søndag den 24.3 kl. 10.00 Opstartskaffe i Golfcafeen
Søndag den 31.3 kl. 10.00 Åbningsmatch efterfulgt af fællespisning.
Lørdag den 4.5 kl. 10.00 Udflugt til Viborg Golfklub
Tirsdag den 7.5 kl. 16.00 Venskabsmatch her mod Ebeltoft
Søndag den 26.5 kl. 10.00 Pink Cup i Grenaa
Tirsdag den 13.8 kl. 16.00 Venskabsmatch her mod Kalø
Tirsdag den 27.8 kl. 16.00 Venskabsmatch i Norddjurs.
Søndag den 29.9 kl. 09.00 Afslutningsmatch med efterfølgende frokost. (18 huller)

Derudover spilles hver tirsdag hele sæsonen.
Hvis du ønsker at deltage i ovennævnte matcher skal du huske at tilmelde dig på Golfbox eller på opslagstavlen. Tilmelding skal være senest 5 dage før match.

DU ER ALLEREDE MEDLEM
– VELKOMMEN I KLUBBEN.

NYE SPILLERE OM TIRSDAGEN.

Bare kom ud af busken – det er sjovt at spille tirsdagsgolf.

Kommende arrangementer i 2019

Hej alle tirsdagsdamer !

Turen går til??? Viborg-Hammel-Hobro-Skanderborg Golfklub lørdag den 4. maj 2019.

SÆSONKALENDER 2019

Søndag den 24.3 kl. 10.00 Opstartskaffe i Golfcafeen
Søndag den 31.3 kl. 10.00 Åbningsmatch efterfulgt af fællespisning.
Lørdag den 4.5 kl. 10.00 Udflugt til Viborg-Hammel-Hobro-Skanderborg?
Tirsdag den 7.5 kl. 16.00 Venskabsmatch her mod Ebeltoft
Søndag den 26.5 kl. 10.00 Pink Cup i Grenaa
Tirsdag den 13.8 kl. 16.00 Venskabsmatch her mod Kalø
Tirsdag den 27.8 kl. 16.00 Venskabsmatch i Norddjurs.

Derudover spilles hver tirsdag hele sæsonen.

Galleri 2019

2019-08-13 Venskabsmatch hjemme mod Kalø

Der var ca. 32 veloplagte, godt spillende damer i højt humør klar til start kl. 16.00

Vejret viste sig fra sin bedste side og maden var i særklasse.

Alt i alt en rigtig dejlig dag, hvor pokalen selvfølgelig blev i Grenå

Vinderne kan ses på billedet.

2019-05-07 Venskabsmatch mod Ebeltoft

Venskabsmatch mod Ebeltoft blev afviklet den 7 maj, i næsten tørvejr og lidt blæst.

Resultatet blev at Grenå slog Ebeltoft med 330 mod deres 265.

Der var tilmeldt 42 damer.
Vinderne kan ses på billedet.

2019-05-04 Årlige udflugt Viborg golfklub

Den årlige udflugt gik i år til Viborg golfklub den 4 maj.

Vi var 14 damer der spillede.
Vi fik lidt regn og en del blæst, men da vi kom ind kunne vi sidde i solen og nyde en øl eller kaffe.

Vinderne blev denne dag Gitte Henriksen og Karina Andersen.

2019-03-31 Åbningsmatch

Der har været afholdt åbningsmatch den 31.3 kl. 10. Der var tilmeldt 23 damer. Matchen blev afviklet i tørvejr.
Susanne havde lavet en lækker mørbradgryde med salat, og så kaffe med lidt sødt.
På billedet ses alle vinderne. (printvenlig klik her)

2019-03-24 Opstartsmøde i Golfklubben

Tirsdagsdamerne har haft opstartsmøde i Golfklubben den 24.3. Der mødte 23 damer .
Susanne havde lavet en dejlig morgenmad til os. Gerda fortalte lidt om hvad der skulle ske i løbet af året. (printvenlig klik her)

Galleri 2018