Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne er en klub i klubben. Når du er medlem af Grenaa Golfklub, er du født medlem af Tirsdagsdamerne – hvis du altså er en dame på 18 år eller derover. Du skal ikke foretage dig noget aktivt i forhold til at blive optaget i klubben.

DU ER ALLEREDE MEDLEM – VELKOMMEN I KLUBBEN.

Hver tirsdag spiller vi en stableford turnering, hvor spillerne selv registrerer sig i bogen, der ligger på hylden i forhallen, betaler turneringsfee på kr. 20,- pr. gang (eller for hele sæsonen kr. 300,-) i en af de brune greenfee kuverter. Husk at påføre navn på kuverten, som afleveres i scorekortbrevsprækken .

Man kan gå ud når man vil på dagen, men vi opfordrer til at være social og komme til fællesstart kl. 08.30 (du skal være der 15 min. før) hvor der i forvejen er blokeret for alle andre spillere end Tirsdagsdamer, her behøver du ikke selv at booke tid. Umiddelbart før disse tidspunkter (ca. 15 min) trækker vi lod om holdinddelingen, så lærer du nye kvinder at kende ved at spille med dem. Vil du hellere spille om eftermiddagen, skriver du dig bare på ved en af de tirsdagsdamer, der har reserveret tid, og her kan alle skrive sig på.

Efter hver match optælles resultaterne. Vi spiller i 2 lige store rækker (efter handicap) ved mere end 10 spillere og resultaterne offentliggøres på opslagstavlen i forhallen. Der er præmier i forhold til antal af spillere, helt præcist én præmie for 5 – 9 – 12 og 14 spillere. Går du 9 huller, udløser det en præmie ved mere end 4 spillere. Præmier er gavekort til cafeen/pro-shoppen og kan afhentes i cafeen dagen efter hver match.

Der spilles stableford og 4-6 gange i løbet af sommeren slagspil for spillere under 28.6 i handicap. Der vil også være matcher, hvor vi spiller tættest på flaget på hul 4.

Vi går tilbage til den gamle model for Årets score (der koster kr. 20,-) hvor man kan ændre på huller som du har spillet optimalt og dermed lave et fantastisk scorekort. Ændring kan ske til og med sidste tirsdag i sæsonen.

Der er mulighed for at få birdienåle/bolde? – husk markering på scorekortet.

Handicap regulering vil kun ske ved åbnings-, sommer-, afslutningsturneringer og venskabsmatcher. Hvis du ønsker at spille EDS skal, du selv huske at udfylde et ekstra scorekort og få din markør til at godkende. Markør skal være over 18 år og medlem af en golfklub.

Gerda Madsen
Tlf.:25 54 36 44

Gitte Jespersen

Kirsten Jørgensen
Kasserer og web

Benedikte Ellehauge

NYE SPILLERE OM TIRSDAGEN.

Som nybegynder har man nok ofte den fornemmelse ”jeg er ikke god nok” til at spille sammen med alle disse tirsdagsspillere. Det er nok en helt naturlig fornemmelse, men det bliver den ikke mere rigtig af!

Alle er gode nok og det er her om tirsdagen man finder nye golfkammerater, lærer de andre medlemmer og klubben at kende og får sin ”golfopdragelse” på godt og ondt. Hvis du er lidt usikker på hvordan du kommer i gang og ikke har nogen at spille med, så mød op til spærretiden og du vil blive hjulpet i gang.

Bare kom ud af busken – det er sjovt at spille tirsdagsgolf.

Kommende arrangementer i 2018

Søndag den 07.10 kl. 09.00 Afslutningsmatch med efterfølgende frokost. (18 huller)

Forbehold for ændringer.

Derudover spilles hver tirsdag hele sæsonen.

Hvis du ønsker at deltage i ovennævnte matcher skal du huske at tilmelde dig på Golfbox eller på opslagstavlen. Tilmelding skal være senest 5 dage før match.

Vi håber at rigtig mange damespillere vil vælge at deltage i tirsdagsmatcherne

Vi ses til opstartsmatchen d. 15.4.

Vh Udvalget

DU ER ALLEREDE MEDLEM
– VELKOMMEN I KLUBBEN.

Der er mulighed for at få birdienåle/bolde? – husk markering på scorekortet.

NYE SPILLERE OM TIRSDAGEN.

Bare kom ud af busken – det er sjovt at spille tirsdagsgolf.

Kommende arrangementer
i 2018

Forbehold for ændringer.

Derudover spilles hver tirsdag hele sæsonen.

Vi håber at rigtig mange damespillere vil vælge at deltage i tirsdagsmatcherne

Vh Udvalget